За нас

БеКа Котън ЕООД е фирма създадена през 2019г. и е ориентирана в производството на бутикови хавлиени изделия,текстил и изработка на персонална бродерия.

Основната ни цел е да предложим на клиенти ни качествени,практични и удобни продукти съчетани със стил и възможност за персонализиране,което дава на нашите продукти индивидуалност.

Основните ни и най-търсени продукти са халати изработени от 100% памук-вафел или хавлия с възможност за брдерия по желание на клиента,кеото прави нашете продукти уникални и предпочитани ако търсите идеалния подарък.В сайта ни ще намерите и много други артикули-кърпи за дeтска градина,удобни и свежи пижами,както и комплекти за релакс.Изработката на нашите продукти е вдъхновена от идеятя да се чувстваме конфортно в ежедневието ни и в същото време да изглеждаме модерни и да имаме самочувствие.

В БеКa Котън използваме материи от 100% памук или с високо съдържание на памук,материите се определят спрямо модела или по желание на клиента при индивидуална поръчка.Нашата фирма е малка,което ни дава възможност да се фокусираме изцяло в производството на всеки един продукт да следим за качеството му.

Имаме много свежи и интересни идеи,които вярваме,че ще осъществим и,че ще продължим да вълнуваме и вдъхновяваме нашите клиенти.