дамски халат за баня Вафел-100% органичен памук /циклама


72.00 лв.

Код на продукта: 20001

Наличност: Да


Таблица размери

Дамски халат BeKaCotton е изработен от материята Вафел.Вафелът е 100% памук,който е характерен с това,че има висока степен на абсорбация на влага но също така ,е бързосъхнеща материя, което от своя страна прави халата идеален за употреба през всичке сезони. Материята е лека,мека и приятна на допир.Халатите от вафел са подходящи,както за жени така и за мъже .Практични са за употреба, както след баня така и като домашен халат, идеални са за вашата СПА почивка.

Халат Вафел–100% памук!

Вафелът е материя от 100% памук,която има между 10%–12% свиваемост,затова нашите халати са съобразени с тази особеност и са уголемени

за да може след първоначално изпиране да бъдат с идеалния ряцмер! 

Вафелът е тъкан под формата на малки квадрати, които позволават бързо попиване на голямо количество вода и поради своята струкура и лекота материятя позволява бързо съхнене.

Кройките на халатите са дамски или мъжки,съобразени са изцяло с мъжката и дамската фигура! 

Предлагаме и възможност за бродерия по желание на клиента,кеото прави нашете продукти уникални и предпочитани ако търсите идеалния подарък.

Разполагаме със широка гама картинки,както за деца така и за възрастни.

Винаги  можете да споделите идеята си или да ни изпратите картинка и ние ще направим всичко възможно за да я осъществим.

Запитване за бродерия можете да изпратите на имейл:bekacotton@abv.bg или на телефон 0893513828

Ние ще Ви изпратим проект,който да удобрите преди да завършим поръчката Ви!

Изработката на нашите продукти е вдъхновена от идеятя да се чувстваме конфортно в ежедневието ни и в същото време да изглеждаме модерни и да имаме самочувствие.от 

Халата от Вафел е идеаленн както за вашата СПА ваканция ,така и за използване у дама.

Време за изработка на халат е 5-7 работни дни според нашата натовареност в момента.

Ако времето за изработка не Ви устройва можете да се свържете с нас и ние ще направем всичко въжможно за да се справим с вашия график!