Детска коледна престилка "Мама и аз"коледен календар


17.00 лв.

Код на продукта: 250004

Наличност: Да


Таблица размери

Детска престилка"Мама и аз"

Коледна престилка 100% памук с джоб

Детски размер

Цената е за престилка БЕЗ персонална бродерия